Wraps cu legume coapte si branza sarata
Cateodata simt nevoia sa ma curat, de exemplu dupa o vacanta de doua saptamani in care am mancat numai carnati si sunca si fripturi etc... Si atunci, simt nevoia sa mananc doar legume. Si atunci fac reteta de mai jos pentru ca se face repede si e delicioasa.
Deoarece legumele sunt dulci dupa ce se coc, sarea la inceput si branza sarata la sfarsit sunt foarte importante in reteta asta.
Deoarece legumele sunt dulci dupa ce se coc, sarea la inceput si branza sarata la sfarsit sunt foarte importante in reteta asta.
Timp de preparare: 40 minute
Portii: 2
Ustensile: tava, hartie de copt
Nivel dificultate: incepatori
- 1 ceapa rosie mare, taiata in 8 bucati
- 1 ardei gras rosu, taiat in 8 bucati
- 1 vanata mica, taiata in 8 sau 16 bucati
- 1 dovlecel, taiat in 8 sau 16 bucati
- 4 linguri ulei de masline
- 2-3 catei de usturoi
- Sare si piper
- 100 g branza sarata gen feta, faramitata
- 4 tortillas
- Optional: sos de mango sau orice sos va place
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 220 de grade.
- Se pun legumele intr-o tava cu foaie de copt, se presara deasupra usturoiul pisat, uleiul de masline, sarea si piperul si se pune la copt in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana se rumenesc si se inmoaie legumele.
- Se scot legumele din cuptor si se lasa la racit putin.
- Se incalzesc tortillas in cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde.
- Se impart legumele si branza pe tortillas. Se pune putin sos pe fiecare si se impaturesc tortillas ca un plic.
Comments